Bespaarcheck MKB

Met deze tool kunt u wanneer u zelf wilt, lekker rustig met een bak koffie erbij uw offerte aanvragen, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bent u grootverbruiker? Dan dient u hier te klikken om verder te gaan. Deze tool is alleen geschikt voor MKB en kleine(re) ondernemers.

U krijgt van ons naast een gegarandeerde besparing ten allen tijde een smartwatch cadeau. De besparing is afhankelijk van uw verbruik, het aantal aansluitingen en met een korting die wel oploopt tot 5% op andere tarieven die u aangeboden krijgt. Wilt u de precieze voorwaarden of een machtigingsformulier in plaats van de online variant? Neem contact met ons op en wij sturen u alles wat u nodig heeft toe, geheel op uw persoonlijke situatie afgestemd.

Indien u particulier een offerte wil, kunnen we uitzonderingen maken. Vul dan particulier in. Bij zakelijk krijgt u uw persoonlijke accountmanager.
Indien uw meter groter is dan 3 * 80 Ampére geef dan hier aan dat u dit heeft.
Zelfde selectie indien u meer meters heeft, vink dat zo even aan!
Indien wij niet uw verbruik hebben, kunnen wij u geen aanbod op maat doen.

Uw geboorte datum of de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer zijn nodig om uw gegevens uit het centraal register te halen.

Met het versturen van dit formulier geeft u ons toestemming een aanbod op maat voor u samen te stellen. Wij gaan ons best doen en zullen binnen maximaal 24 uur reageren op uw aanvraag.